Programátorská sociální síť a materiálová základna pro C#, Java, PHP, HTML, CSS, JavaScript a další.

Přihlásit se Registrace  
05.08.2012 14:47:27
Avatar
Daniel Vítek (Dan)
Moderátor
DotDotDotDotDotDotDotDotDotDot

Prosím,potřebuji poradit,co je to subversion server ?? instaluji Complex web server a nevím jestli to mám zaškrtnout nebo ne..:(

Odpovědět   i++; | i--;
Každý nějak začíná ;)
05.08.2012 14:52:22
Avatar
Kit
Redaktor
DotDotDotDotDotDotDotDotDotDot
Odpovídá na Daniel Vítek (Dan)

Subversion (SVN) server slouží pro správu verzí. Je to vlastně průběžné zálohování projektů s tím, že se kdykoliv můžeš podívat, v jakém stavu byl projekt třeba před půl rokem nebo si z libovolného data stáhnout historickou verzi nějakého souboru.

Nejspíš to nebudeš potřebovat.

Odpovědět   i++; | i--;
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
05.08.2012 14:54:27
Avatar
Daniel Vítek (Dan)
Moderátor
DotDotDotDotDotDotDotDotDotDot
Odpovědět   i++; | i--;
Každý nějak začíná ;)
05.08.2012 14:55:21
Avatar
Daniel Vítek (Dan)
Moderátor
DotDotDotDotDotDotDotDotDotDot
Odpovídá na Kit

ještě,ptá se mě to na adresu a port,jako výchozí je localhost:80 ,ten port můžu libovolně měnit ?

Odpovědět   i++; | i--;
Každý nějak začíná ;)
05.08.2012 15:02:10
Avatar
Kit
Redaktor
DotDotDotDotDotDotDotDotDotDot
Odpovídá na Daniel Vítek (Dan)

Změnit ho sice můžeš, ale musel bys pak číslo portu pokaždé psát do URL v prohlížeči. Port 80 se psát nemusí. Spousta uživatelů ani netuší, co to číslo za dvojtečkou znamená.

Odpovědět   i++; | i--;
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
05.08.2012 15:05:42
Avatar
Daniel Vítek (Dan)
Moderátor
DotDotDotDotDotDotDotDotDotDot
Odpovědět   i++; | i--;
Každý nějak začíná ;)
05.08.2012 15:06:22
Avatar
Daniel Vítek (Dan)
Moderátor
DotDotDotDotDotDotDotDotDotDot
Odpovídá na Kit

Umíš pracovat s Complex web server ? asi budu potřebovat trochu pooct :D

Odpovědět   i++; | i--;
Každý nějak začíná ;)
05.08.2012 15:07:19
Avatar
Daniel Vítek (Dan)
Moderátor
DotDotDotDotDotDotDotDotDotDot
05.08.2012 15:09:00
Avatar
Kit
Redaktor
DotDotDotDotDotDotDotDotDotDot
Odpovídá na Daniel Vítek (Dan)

Nikdy jsem to neviděl. Z webserverů znám jenom Apache.

Odpovědět   i++; | i--;
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
05.08.2012 15:14:16
Avatar
Daniel Vítek (Dan)
Moderátor
DotDotDotDotDotDotDotDotDotDot
Odpovídá na Kit

neznáš ani XAMPP ?

Odpovědět   i++; | i--;
Každý nějak začíná ;)
05.08.2012 15:16:00
Avatar
Kit
Redaktor
DotDotDotDotDotDotDotDotDotDot
Odpovídá na Daniel Vítek (Dan)

Ne. Proč bych to měl znát?

Odpovědět   i++; | i--;
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
05.08.2012 15:48:15
Avatar
Daniel Vítek (Dan)
Moderátor
DotDotDotDotDotDotDotDotDotDot
Odpovídá na Kit

Jen že je celkem dost známý

Odpovědět   i++; | i--;
Každý nějak začíná ;)
05.08.2012 16:19:47
Avatar
Kit
Redaktor
DotDotDotDotDotDotDotDotDotDot
Odpovídá na Daniel Vítek (Dan)

Však to je pro Windows.

Odpovědět   i++; | i--;
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.

 

Zobrazeno 13 z 13 zpráv


Přidat novou zprávu

Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlaš. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.